24 ian. 2018

Din dragoste pentru bebeluși magazinul Puffinaut ne oferă cele mai bune produse bio

De la sfârșitul lunii noiembrie suntem părinții unei frumusețe de fetiță care ne lumineze viata cotidiana pe zi ce trece și din cauza asta ne dorim sa ii oferim siguranța de care are nevoie. Vrem sa crească într-un mediu sigur și plăcut,  sa aibă un viitor strălucit,  sa fie fericită și sa aibă parte de tot ce este mai bun în viata asta.
Și cum se poate realiza aceste lucruri,  dacă nu o facem fericita încă din scutece?
Tocmai de aceea,  o cunoștință mi-a vorbit despre magazinul online care ne oferă produse ecologice bebeluși de cea mai buna calitate.
Puffinaut este un magazin online creat de doi bunici cocheti care au vrut sa ofere nepoțelului de doi ani produse de calitate superioara,  produse bio, care sa ii ofere siguranță de care are nevoie în creșterea lui.
Totul a început de la banalul bumbac organic,  care asa cum știm cu toții se găsește în culori cu tonuri de maro sau alte culori anoste.
Însă acești bunici nu au dorit ca nepoțelul lor sa aibă parte de lucruri banale, asa ca au început sa caute pe site-urile de comercializare din America la o ceașcă de cafea din fata laptop-ului acel plus de material care sa adauge o adevărată culoare produselor bio dar în același timp sa ofere o siguranță de calitate înaltă pentru pielea bebelușului,  o siguranță asigurata de materiale fără substanțe nocive.
Acest lucru a fost posibil,  tocmai de aceea pentru părinții obișnuiți sa comande după Amazon, a luat ființă magazinul online Puffinaut, un magazin unde scăpam de grijile precum comenzile care vin foarte greu în țară,  taxele ridicate de livrare și astfel ne putem bucura de produsele comandate mult mai repede.
Suna interesant,  nu?
Însă a-ți văzut ce logo simpatic are magazinul? Știți cum au ajuns la aceasta imagine?
Totul a pornit de la simpatica pasare numită Puffin și de la marea iubire a nepoțelului pentru spațiu, pentru stele, iubire care eu cred ca a rezultat de la marile aventuri ale lui Milles în spațiul cosmic,  desenele animate după Disney Junior.
Cum orice copil are nevoie de un super erou,  simpatica pasare Puffin a primit o casca de astronaut și astfel a apărut Puffinaut.
Puffin + Astronaut = Puffinaut 

Asa cum va spuneam mai sus acest magazin online ne ajuta sa oferim siguranța ideală pentru pielea sensibila a bebelușului prin multitudinea de produse ecologice pe care le au în stoc.
La o mica căutare pe acest magazin online am ajuns la unele produse care m-au scăpat de problemele pe care le avem cu prințesa mea.
Probabil va întrebați acum,  la ce ma refer prin probleme, nu?
Hei bine, hai sa le luam pe rând.
În primul rând,  fetita mea are o piele extrem de sensibila încât dacă ii spăl hăinuțele cu obișnuiți detergenți existenți pe piața românească creați pentru bebeluși, pielea ei se irita rău de tot, probabil de la cantitatea mare de clor și de la parfumul detergentului,  asa ca mai mereu corpul ei este plin de vestitele broboroace pe care le asociem cu acneea bebelușului.
După multe vizite pe la diferiți medici fără rezultat , am început sa ascult părerile cunoștințelor mele, asa ca am aflat ca problema mea poate sa dispară dacă folosesc un detergent ecologic bebelusi,  asa ca după câteva căutări am ajuns la detergentul ecologic Seventh Generation care este un detergent lichid pentru bebelusi cu o formula premium special conceputa pentru a scoate petele murdare cum ar fi laptele ai reziduurile de lapte praf, petele de mancare, scutece ai multe altele. Eficient pentru orice pete create de activitatea de zi cu zi a bebelusului, inclusiv pentru scutecele de panza.
Caracteristici ale acestui detergent:
  • Detergent ecologic lichid de spalat, natural conceput pentru masinile de spalat
  • FARA parfumuri, vopsele sau inalbitori artificiali
  • Produs Certificat Biobased (97%) de USDA - certificat obtinut de la Departamentul de Agricultura SUA pentru folosirea de ingrediente ce provin din resurse biologice regenerabile
  • Detergent ecologic fara miros foarte bun pentru petele dificile (exemplu: mancare, scutece, lapte)
  • Formula hipoalergenica pentru bebelusi nu lasa urme pe tesaturi
  • Designul poate sa fie diferit de la pachet la pachet
  • Continutul se folosește pentru aprox. 33 de spalari
  • Detergent ecologic 97% baza de plante
  • Fabricat in SUA
Odată rezolvata aceasta problema,  am trecut la a ma ocupa de probabil cea mai grava problema a mea.
Încă de la naștere, fetita mea suferă de un eritem fesier care se agravează pe măsură ce trece timpul.
Deși mereu o spăl după fiecare schimbare de pampers, nu folosesc niciodată șervețele umede, am dat-o cu toate cremele posibile pentru eritem fesier,  gen Nidoflor, Sudocream,  Bephanten, crema de galbenele,  spălată cu ceai de galbenele,  pusa pudra pentru bebeluși,  crema Triderm,  spray Klorane Eryteal plus multe altele, problema se agravează pe zi ce trece timpul.
Deja a început sa ii curgă mult sânge, astfel ca mai mereu o găsesc plina de sângele care iese prin pampers.
Însă de o săptămână,  de când prietena mea mi-a oferit un bax de scutece ecologice bebeluși am putut sa descopăr ca eritemul fesier al prințesei mele se datorează mărcilor de pampers pe care le-am încercat la ea și astfel toată durerea fetei atunci când făcea caca a dispărut,  precum și pielea funduletului a început sa se regenereze.
Scutecele ecologice au ingrediente naturale precum: puf procesat din pulpa de lemn fara clor (centru absorbant),poliacrilat de sodiu (centru absorbant),polipropilena (invelis central, manseta, strat de bariera de umiditate, sistem de prindere, strat exterior), adezivi (cusaturi, imbinari), spandex polimer (sistem de prindere, elastic de picior),poliuretan (elastic talie), cerneluri care nu conțin plumb sau alte metale grele (designuri printate pe exterior), pigmenti.

Atenție!
Scutecele ecologice pot fi achizionate independent sau sub forma de abonamente pe www.puffinaut.ro. Abonamentele disponibile sunt: Mercur, Venus, Neptun si Jupiter, fiecare continand necesarul lunar de scutece, servetele, detergent sau spray dezinfectant in functie de nevoi. Abonamentele de scutece Seventh Generation au fost create pentru a ajuta parintii, pentru a le oferi timp si a le elimina grija cumparaturilor pentru esentialele nou nascutilor lor.

Asa ca dragi mămici,  tătici și bunici, pentru cele mai bune produse ecologice pentru pielea sensibila a celor mici, apelați cu încredere la produsele ecologice oferite de magazinul online Puffinaut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu