19 oct. 2017

Cum poți face îngrijirea parului predispus la incretire



Pentru cei din exterior parul cret pare usor de intretinut si arata impecabil tot timpul. Adevarul este ca numai posesoarele de par cret stiu cat este de complicat procesul prin care iti pastrezi o podoaba capilara frumoasa. Descopera 5 trucuri de ingrijire a parului predispus la incretire, care dau rezultate, fara eforturi prea mari.

Apeleaza la ajutorul balsamului

Foloseste mult balsam cu keratina pentru un par lucios si sanatos. Daca samponul usuca parul, balsamul ii da un aspect ingrijit si ordonat. Aplica balsamul pe toata lungimea parului si lasa-l 5 minute inainte sa-l limpezesti. Termina rutina de infrumusetare cu un balsam care nu se clateste, pentru un plus de luciu.

Evita folosirea feohnului

Lasa-l sa se usuce natural. Buclele arata cel mai frumos cand se usuca treptat, fara utilizarea feonului. Daca te grabesti si nu ai timp sa astepti, opteaza pentru un feon cu difuzor, special pentru parul cret, care da un plus de elasticitate si volum buclelor tale.

Incearca sa il vopsesti cat mai rar

Vopseste-l cat mai putin, chiar deloc daca este posibil. Stim toate ca vopseaua este extrem de nociva pentru par. Iar pentru parul cret este cu atat mai rau pentru ca vopseaua iti arde parul si, in timp, distruge forma buclelor. Daca totusi esti o impatimita a parului vopsit, ai grija sa folosesti balsam si masti hidratante cat poti de des.

Evita sa iti speli parul foarte des

Samponeaza-ti parul cat mai rar posibil. Samponul usuca parul foarte mult si in timp distruge forma buclelor. Stilistii recomanda sa speli parul cret cel mult o data pe saptamana. Sau daca ti se pare prea putin, dilueaza-ti samponul cu apa pentru a injumatati efectele nocive.

Acorda importanta felului in care decizi sa iti tunzi parul

Tunsoarea in scari da un aspect foarte frumos parului cret. Ii confera volum si pune in evidenta fiecare bucla in parte. Cere-i stilistului tau sa iti fileze parul si sa il tunda mai scurt in partea din fata pentru a-ti accentua trasaturile fetei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu