5 oct. 2017

Produsele cosmetice recomandate pentru femeile insarcinate



Cele mai multe femei gravide stiu ca ceea ce pun in corpul lor, mai ales ceea ce mananca, poate afecta bunastarea copilului lor in crestere. O mare parte din ele pot crede insa ca tot ce isi aplica pe piele nu ar putea avea acelasi rezultat.
In timp ce cele mai frecvent utilizate produse sunt complet sigure, exista o multime de ingrediente pe care expertii ne atentioneaza ca ar fi mai bine sa le evitam.

1. Crema hidratanta cu ingrediente naturale

In functie de tipul de piele pe care il ai, trebuie sa alegi ce este mai potrivit nevoilor tale. Unele femei ar putea dezvolta un ten mai gras si de aceea trebuie sa isi schimbe crema de fata in timpul sarcinii. Cosmeticele pentru femeile insarcinate includ produsele fara parabeni, substante artificiale sau retinol si derivate.
Cand ai aflat ce tip de ten ai si ce ti se potriveste cel mai bine, o crema de fata care este potrivita pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cea foarte delicata este cea pe baza de aloe vera.
Aloe Vera este planta utilizata de multe secole pentru a mentine sanatatea si pentru a accentua frumusetea, putand trai fara ploaie chiar si cateva luni deoarece acumuleaza apa in frunzele sale dese si apoi isi inchide porii, de aceea nu se poate usca. Capacitatea sa de a conserva apa ii permite sa ofere hidratarea corespunzatoare pielii noastre, aceasta putand fi mult mai matasoasa pentru toata ziua, mai luminoasa si mai uniforma. Ea este astfel o planta minune, mai ales pentru femeile insarcinate.

2. Uleiul pentru corp cu Argan

Stim cu totii ca femile gravide au nevoie de uleiuri pentru a proteja pielea de vergeturi sau deshidratare in timpul sarcinii. Este important sa alegi un produs cat mai natural si cu extracte puternice. Alege uleiul de argan pentru ca este renumit pentru propritatile sale uimitoare de regenerare si hranire a pielii.
Femeile marocane au apelat la minunatele sale proprietati pentru a se proteja de vantul arzator, sau soarele fierbinte.Uleiul de argan, „Aurul desertului”, este secretul frumusetii, pretios si rar, care timp de secole a fost tinut ascuns de femeile berbere care traiesc la marginile desertului marocan. Are calitati extraordinare: bogat in vitamina E, A si F, antiradicali si antioxidanti, are o actiune protectoare pretioasa, hidratanta, emolienta, nutritiva si anti-rid: un adevarat panaceu de infrumusetare! Potrivit pentru toate tipurile de piele, nu este gras, se absoarbe imediat: daca este masat pe piele aceasta este luminata, moale si catifelata, ii pastreaza tineretea si vigoarea; aplicat pe par ininte sau dupa spalare il fortifica, lasandu-l matasos si stralucitor; aplicat pe unghii – intareste iar aplicat pe corp, pe zonele critice reda elasticitatea. Arganul este un adevart elixir de frumusete! Uleiul de argan, „Aurul desertului”, este un adevarat secret de infrumusetare, pretios si rar, care a fost detinut timp de secole de femeile berbere.

3. Menta pentru picioare usoare
Cosmeticele pentru femei insarcinate trebuie sa contina doar ingrediente cat mai naturale, pentru a nu afecta pielea atat de sensibila a gravidelor. Pentru ca multe femei insarcinate au probleme cu umflarea picioarelor sau senzatia de greutate, un spray racoritor va fi solutia perfecta.
Pentru ca atunci cand esti insarcinata ai si mai multa grija la produsele pe care le folosesti, alegerea unor produse fara chimicale si parabeni este esentiala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu