8 oct. 2017

Știați ca Jidvei România are acum un magazin online pentru gamele Owner's Choise și Mysterium?


Jidvei (www.jidvei.ro), cel mai mare producător de vin din România, deține cea mai mare plantație viticolă din țară și cea mai mare podgorie din Europa cu proprietar unic, având 2.500 de hectare de vie.
Grupul Jidvei dispune de patru crame cu o capacitate de stocare de peste 328.000 de hectolitri, dotate cu cele mai performante echipamente, situate la Jidvei, Blaj, Bălcaciu și Tăuni. Construită în anul 1974, Crama Jidvei este cea mai mare dintre cele patru, având o capacitate de stocare de 21.5 milioane de litri. Crama Blaj (1989) găzduiește vinoteca în care se regăsesc cele mai vechi vinuri din gama Castel, iar Crama Bălcaciu (1958) vinurile spumante și distilatele de vin. Crama Tăuni (2014) este cea mai mare cramă gravitațională din Europa și singura din România de acest tip.
Jidvei,unul dintre cei mai mari producători de vin din România, a deschis luna trecuta un e-shop de unde pot fi comandate vinuri din gamele Owner’s Choice şi Mysterium, vinuri disponibile până acum doar în HoReCa şi în magazinele de specialitate.
Vinurile disponibile în magazinul online din Gama Owner’s Choice cuprind soiurile Sauvignon Blanc şi Chardonnay – Ana, Fetească Albă şi Pinot Gris – Maria, iar cele din gama Mysterium cuprind cupajele Rhein Riesling şi Sauvignon Blanc; Traminer şi Sauvignon Blanc; Pinot Noir, Chardonnay şi Fetească Albă; şi rose-ul Cabernet Sauvignon, Syrah şi Pinot Noir. Până la sfârşitul anului, se urmăreşte şi adăugarea unui vin spumant.
Vinurile din cele două game super-premium au primit numeroase medalii la competiţii naţionale şi internaţionale, printre care Decanter World Wine Awards, Concours Mondial du Sauvignon, AWC Vienna, Mondial du Rose, IWCB, Japan Wine Challenge şi Femmes et Vins du Monde.
„Pentru mulţi consumatori, e-shopurile sunt folosite mai mult ca mijloc de informare în ceea ce priveşte vinurile, fiind un loc în care nu sunt copleşiţi de o selecţie mare de sticle. De aceea, scopul nostru principal în lansarea e-shopului nu este de a creşte vânzările, ci de a întări notorietatea gamelor şi, implicit, a brandului Jidvei”, a spus Ana Necşulescu, Marketing Manager Jidvei.

Asa cum va spuneam mai sus în magazinul online creat de Jidvei se găsesc doar gamele de extra vinuri Owner’s Choice şi Mysterium.
Vinurile Owner's Choise sunt niște vinuri super premium care reuneşte unele dintre cele mai apreciate şi impunătoare vinuri produse de Jidvei, acestea purtând chiar numele celor două fiice ale proprietarului — Ana şi Maria. Pentru vinurile din această gamă au fost alese cele mai bune parcele, cu expoziţie sudică, ce se bucură din plin de soare. Recoltarea a fost făcută exclusiv manual şi, pe parcursul transportului strugurilor spre cramă, s-a folosit zăpadă carbonică, pentru a păstra o temperatură scăzută, protectivă şi antioxidantă. Alegerea vinurilor exclusiviste din colecţia Owner’s Choice se face printr-o degustare în orb a peste 30 de vinuri de către un juriu format din oenologi, tehnologi, degustători autorizaţi şi jurnalişti din presa de specialitate.
O sticla de vin din gama Owner's Choise pe magazinul online Jidvei costa în jur de 54 de lei.
Gama Owner's Choise este formata din:
- Ana Sauvignon Blanc - cu arome de fructe de soc, caisa, piersica, lamaie, grapefruit, codita de rosie, fructul pasiunii;
- Ana Chardonnay - cu arome de iasomie, crustă de paine proaspata, mere, pere, citrice;
- Maria Feteasca Alba - cu arome de floare de salcam, pere mature, mar, coaja de grapefruit si lamaie;
- Maria Pinot Gris - cu arome de iasomie, mere verzi, pere si citrice.
O alta gama de vinuri premium care se găsește pe Jidvei Shop este gama Mysterium care provoacă iubitorii de vin să se lase învăluiţi în labirintul de arome şi să îşi folosească simţurile pentru a descoperi mai mult cu fiecare degustare. Secretul vinurilor este bine păstrat de vinificatorii Jidvei, care au combinat cu măiestrie soiuri nobile, alese cu grijă. Fiecare dintre cupajele Mysterium moşteneşte din calităţile soiurilor folosite, iar armonia îmbinării acestora dă şi mai mult farmec tainei acestor vinuri. Numele se dezvăluie numai privirilor atente, iar la căderea întunericului, întreaga poveste Mysterium prinde viaţă datorită etichetei reactive la lumina UV.
O sticla de vinuri din gama Mysterium se găsește pe Jidvei Shop la prețul de 37 de lei și sunt formate din:Mysterium Rhein Riesling + Sauvignon Blanc - cu arome de flori de tei, flori de salcam, piersica si fructul pasiunii;
- Mysterium Sauvignon Blanc - cu arome de pepene galben, caisa, piersica, lamaie, grapefruit;
- Mysterium Pinot Noir + Chardonnay + Feteasca Alba - cu arome de mar verde, caisa, piersica, lamaie;
- Mysterium Cabernet Sauvignon + Syrah + Pinot Noir - cu arome de cirese rosii, fragi, zmeura, capsuni; usor picant (corcoduse).

Ca tot suntem în sezonul ploios, gândiți-vă puțin cât de bine suna o zi libera, pe care sa o petreceți în pat, în timp ce citiți o carte buna, poate sa fie una de dragoste sau una stiintifico-fantastica,  savurând un pahar de vin Maria Feteasca Albă... Sună bine,  nu?
Atunci grăbiți-vă și intrați pe http://shop.jidvei.ro/ și comandați o sticlă.
Eu exact asta fac în acest moment, am de gând sa profit de faptul ca marți voi duce îngerașii mei la mama și dacă soțul meu nu este acasă, am de gând sa ma relaxez asa cum o făceam înainte sa devin mămică.... Abia aștept.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu