10 mar. 2018

5 remedii naturale pentru a scapa de cearcane



Fie că le-ai primit moștenire, fără să vrei, de la părinții tăi, fie le-ai dobândit pe parcursul timpului, cearcănele te fac să pari mereu obosită. Nu mai este cazul, dacă o să încerci unul dintre aceste tratamente.
Cel mai la îndemână tratament împotriva cearcănelor este castravetele. Zdrobește bine un sfert de castravete și înmoaie două tampoane de vată în acest suc. Pune-le pe ochi pentru măcar 15 minute și vei vedea nu doar că ochii se vor relaxa,ci treptat cearcănele se vor diminua.

Aceleași proprietăți terapeutice le au și cartofii,acest tratament putând fi urmat iarna când găsești mai greu castraveți. Procedeul este același,doar cu mențiunea că trebuie să dai cartofii pe răzătoarea mică pentru a le obține sucul.

Un alt remediu natural constă în amestecarea frunzelor de mentă zdrobite cu suc natural de roșii. Întinde această compoziție pe cearcăne zilnic timp de o lună și nu vei fi dezamăgită.

Uleiul de migdale este de asemenea eficient în ameliorarea acestei afecțiuni. Pune câte o picătură sub ochi și lasă-l să acționeze întreaga noapte,iar dimineața vei sesiza diferența.

De asemenea,este important să bei cât mai multă apă,pentru ca pielea să nu fie deshidratată. În acest caz cearcănele sunt mai pronunțate.

Și pentru că cearcănele sunt mai evidente atuncă când ești obosită,încearcă să dormi căt mai mult și să nu faci nopți albe. O persoană adultă are nevoie de 7 ore de somn în fiecare noapte pentru ca organismul să funcționeze la capacitate maximă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu