2 mar. 2018

Pentru regenerarea parului apelează la sucul de ceapă



Podoaba capilară reprezintă arma de seducție a oricărei femei, de aceea, dacă îți dorești un păr lung, bogat și sănătos, apelează la măștile de păr cu ceapă, naturale și extrem de bune.
Sucul de ceapă este bogat în sulf, care previne subțierea și ruperea firului de păr. Antioxidanții pe care îi conține ajută la întârzierea firelor albe, îmbunătățesc circulația scalpului și asigură foliculilor toate elementele necesare nutritive. Ca un bonus, sucul de ceapă stimulează regenerarea părului, ajutându-l să crească mai rapid.

Cum obții sucul de ceapă

Sunt mai multe metode prin care îl poți obține: cu storcătorul, blenderul sau răzătoarea. Alege-o pe cea care îți e la îndemână, având în vedere că pentru ultimele două este necesar să strecori la final, pentru a obține doar sucul. Acesta se folosește proaspăt, de aceea este indicat să faci de fiecare dată cantitatea necesară pentru o aplicare.

Mască din suc de ceapă

Aceasta este cel mai simplu de preparat. Ai nevoie de 1 lingură de suc de ceapă și o dischetă de bumbac. Înmoaie discheta în sucul de ceapă și masează ușor scalpul cu ea. Distribuie amestecul pe toată suprafața scalpului și lasă să acționeze 15 minute. La final, spală părul cu șampon. Repetă această procedură de 2-3 ori pe săptămână, cel mai indicat seara, până la obținerea rezultatelor dorite.

Mască din suc de ceapă și ulei de castor

Este cunoscut faptul că uleiul de castor are proprietăți benefice asupra firului de păr, stimulând creșterea și regenerarea acestuia. Se recomandă în combinație cu sucul de ceapă pentru a îmbunătăți circulația scalpului și pentru hidratarea părului uscat. Prepar-o din 2 linguri de suc de ceapă și 2 linguri de ulei de cocos. Aplică această mască la rădăcina firelor de păr și masează cu mișcări circulare. Las-o să acționeze cel puțin oră înainte de a-ți spăla părul cu șampon. Se recomandă aplicarea o dată la 2 zile.

Mască din suc de ceapă și miere
Mierea acționează ca un balsam natural, hidratând scalpul și firul de păr în profunzime. O obții din 2 linguri de suc de ceapă și - lingură de miere, pe care le amesteci până devine o pastă vâscoasă. Aplic-o direct pe scalp și distribui-o uniform, masând ușor cu buricele degetelor. Las-o să acționeze o oră, apoi spală părul cu un șampon blând. Se recomandă aplicarea de 3 ori pe săptămână.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu