1 mar. 2018

Îți este frica de dentist? Cu Vitaldent poți spune adio dentofobiei

Ai probleme cu dantura? Îți este frica de cei din jur pentru a zâmbi? Ai dinții galbeni și respirație urat mirositoare la nici o oră după ce te speli pe dinți? Toate acestea sunt semnele clare că este timpul sa te duci la dentist.


Însă la majoritatea oamenilor din tara care au avut experiențe neplăcute in trecut și acum numai ideea in sine de a merge intru-un cabinet stomatologic ii face să-și amintească de sunetul frezei dentale care lucrează sau mirosul caracteristic al substanțelor folosite in tratamentul dentar le crează atacuri de panica, sufocare, frisoane,stări de leșin. Trebuie să știți că toate acestea au un nume și anume dentofobie sau pe înțelesul tuturor frica de stomatolog.
Personal mă număram printre miile de oameni care suferă de dentofobie, așa că în momentul în care au început să apară primele dureri dentare pur și simplu am ignorat sfatul rudelor și a părinților mei de a mă duce la un cabinet stomatologic, dar aceasta ignorare a mea am inceput sa o regret odată cu începerea căderii maselelor.
In ziua de ajun al Crăciunului trecut am avut marea surpriză neplăcută in timpul mesei efectiv sa mi se rupă premolarul 1 de sus din partea dreapta in timp ce mușcam din pâine. Odată cu ruperea acestuia au început durerile de efectiv mă perpeleam in casa.
Am luat în ziua aceea vreo 4 Nurofen Express Forte și nu au avut nici un rezultat, parcă mă durea din ce in ce mai tare. La insistențele soției mele in noaptea de ajun am plecat la Facultatea de Stomatologie.
Totul bine și frumos ați putea spune. Am așteptat la coadă liniștit și după vreo 40 de minute am intrat în cabinetul stomatologic. M-am așezat pe scaun in timp ce tremuram tot atât de durere cat și de frica. La îndemână stomatologului și a practicanților am deschis gura. Am privit mirat cum stomatologul și cei cinci practicanți se închinau când au văzut în ce stare era dantura mea. Măselele mele erau doar niste colturi rămase în gingii, iar premolarul căzut era rupt doar pe jumătate.
In timp ce eu stăteam în dureri mari pe scaun am auzit cum practicanții il rugau pe stomatolog sa ii lase pe ei sa se ocupe de mine că nu au mai văzut în viața lor așa ceva și în secunda aceea m-am panicat. M-am ridicat brusc după scaun și am ieșit pe ușă cabinetului lasandu-i pe practicanți și pe dentist privind uimiți in urma mea.
Știu ce veți spune, același lucru mi-a spus și nevasta-mea. Am fugit precum un pui fricos.
Totuși a venit timpul sa mă ocup și de problema mea cu dantura, chiar nu se poate că la 35 de ani să-mi pierd toți dinții.
După ce am dat un mic search pe Google am aflat că problema fricii mele de dentist se poate rezolva daca urmez câțiva pași simpli:

- Un cabinet stomatologic profesionist
- Doctori calzi, calmi, care știu cum să se poarte cu pacienții
- Un personal calificat, care înainte de a fii medici sa fie oameni și să știe să se pună în locul nostru
- Instrumente de cea mai buna calitate
- Un mediu ambiant,liniștitor și curat
- Recomandări

Urmând acești pași am inceput sa caut cel mai bun cabinet stomatologic  pentru a-mi învinge frica, dar și pentru a-mi recupera zâmbetul frumos de alta data.
Vitaldent Implantology & Aestethics este un cabinet stomatologic profesionist aflat în sectorul 2 formata dintr-o echipa tânără de medici talentați, răbdători, amabili, dedicați, specializați în domeniul sănătății dentare urmând atât cursuri in tara cat și in străinătate.
Rezultatele profesionale ale clinicii medicale stau in statisticile prezentate mai jos, dar și în multitudinea de păreri de bine primite pe pagina de Facebook.
Locația din sectorul 2 este extrem de curata, spatioasa, oferind in același timp și senzația de un loc primitor, precum un adevărat cămin, cu o echipa de medici talentați, care tratează pacienții de parcă ar fii prietenii lor.
Echipa de medici este formata din:
-dr. Cristina Serbănica - Medic Endodont
-dr. Curt Nicu - Medic Stomatologie Generala
-dr. Ana Stan - Medic Stomatologie Generala
-dr. Anca Nedelciu - Medic Specialist Protectica
-Dr. Andrei Capra - Medic Specialist Parodontologie/ Implantologie


Daca experiența din trecut v-a făcut să vă fie efectiv teama de instrumentele uzate și învechite dinaintea comunismului, aici vom beneficia de cele mai bune și noi instrumente medicale.






Asa cum am precizat mai sus, în alegerea celui mai bun cabinet stomatologic consta și faptul ca medicul stomatolog sa fie calm, înțelegător și care sa știe cum sa se transpună în pielea pacientului.
La Vitaldent acest lucru este posibil,  dovada consta în fotografia de mai jos în care medicul stomatolog lucrează la dantura mămicii în timp ce aceasta își tine băiețelul în brate.
Sincer este singurul cabinet stomatologic din București care ii permite unei mame sa fie alături de puiul ei, chiar și în momentul în care își rezolva problemele cu dantura. Din partea mea pentru acest lucru cei de la Vitaldent au un mare 10+.
Deviza clinicii stomatologice mie unul îmi inspira și mai multa încredere în serviciile oferite: ”Uneori bucuria este sursa zambetului tau, dar uneori zambetul tau este sursa bucuriei” – Thich Nhat Hanh
De asemenea ar trebui sa știți ca la Vitaldent Implantology& Aestethics oferă servicii de calitate înaltă utilizând aparatura moderna , cu ajutorul cărora se pot rezolva cu ușurință problemele stomatologice de natura:
- Estetica dentara
- protetica, 
- endodontie, 
- ortodontie, 
- chirurgie si implantologie.
De asemenea la Vitaldent puteți opta și pentru servicii de frumusețe, cum ar fi: mărirea buzelor, rinoplastia nechirugicala, ștergerea ridurilor,  mezoterapie,  microinjectii cu Botox, acid hialuronic etc.
În plus la clinica Vitaldent puteți opta pentru plata serviciilor în 6 rate egale fără dobânda prin cardul de cumpărături StarCard de la Banca Transilvania. 
Pentru mai multe detalii și un zâmbet frumos și fără probleme,  apelați la numărul de telefon 0754.848.253 sau programati-va pentru un control de rutina pe strada General Dimitrie Salmen, nr 2, sector 2, București. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu