8 sept. 2017

De unde îți poți lua cel mai bun mobilier pentru salonul tău?

Încă din copilărie ai avut un vis de a deține un salon de înfrumusețare și acum după ce ai resursele financiare necesare pentru deschiderea lui, te confrunți cu dificultăți în alegerea celui mai bun mobilier pentru salonul viselor tale.
Știi deja pe ce ramura vrei sa te axezi, dar adevărată problema vine în momentul în care sa nu știi de unde sa cumperi acel mobilier de salon care sa te ajute sa ai cel mai bun salon din orașul tău.
Fie că vrei să îți deschizi o frizerie, fie un coafor complet, știi ca acum ce deții deja locația în care îți vei desfășura activitatea ai nevoie și de cel mai bun mobilier.
Dacă ți-ai pus întrebarea referitoare la a găsi cel mai bun mobilier pentru salonul tău, trebuie să știți că BeautyCosmetic.ro îți sta la dispoziție cu cel mai bun și acceptabil la preț mobilier pentru salon.
În cazul unui salon complet ar fii bine sa va dotați salonul cu următoarele produse:
1. Minim doua unități de spălare pentru a putea oferi în același timp la clientele salonului vostru servicii de calitate.
Acestea vă sunt necesare în momentul în care aveți programări multe pentru pachetul complet de vopsire-spalare-uscare-coafat a doamnelor cochete.
Utilizând aceste unități de spălare, salonul vostru va fii mereu plin și veți beneficia mereu de cele mai bune cliente, prin urmare veți avea parte și de un profit frumos.
2. Minim doua scaune pentru frizerie care le vor oferi clienților confortul de care au nevoie și astfel dacă clientul este fericit și tu însuți ești fericit.
P.S Tot aici poți sa mai adaugi pe lista și setul de 500 de gulere pentru frizerie pe care îl poți găsi la prețul de 31 de lei.
 3. Doua scaune pentru coafor pentru a putea răsfața clienții și a le oferi în același timp un adevărat confort. 
Dacă te întrebi de ce aleg tocmai acest model de scaun, răspunsul ar fi acela ca de-a lungul timpului am frecventat diferite saloane pentru a putea sa ma aranjez pentru diferitele evenimente la care am fost și din cauza scaunului din saloanele acele, un scaun mereu rigid și ferm, întotdeauna plecam cu dureri de coloană, precum și cu picioarele încordate ca trebuia sa le țin ferme pentru a încerca să mă relaxez puțin.
4. Un pat de masaj, deoarece pentru orice doamna cu copii mici,  din când în când simt nevoia de o relaxare și vor apela mereu la salonul tău, dacă deții un astfel mobilier.
Sa nu mai zic ca acest pat este unul pe care îl poți folosi și la sesiunea de epilare, deci va rezulta pentru tine un profit substanțial, mai pe scurt cu un singur mobilier vei împușca doi iepuri dintr-o lovitură.
5. O masa de manichiura, deoarece se știe ca mereu o doamna care vine la coafat și vede ca salonul ales oferă și servicii destinate îngrijirii unghiilor, întotdeauna se va întoarce la acel salon, deci veți avea cliente fidele salonului tău.
6. În funcție de bugetul precum și de spațiul pe care îl ai, îți poți dota salonul și cu un complex pentru pedichiura.
Prin urmare cu o vizita virtuala pe BeautyCosmetic.ro îți poți găsi cel mai bun și acceptabil mobilier pentru salonul tău și astfel afacerea ta v-a deveni mai profitabila deoarece:

  • Vei avea cel mai bun mobilier pentru salonul tău, ceea ce va conduce la clienți mulțumiți și prin urmare și tu vei observa acest lucru în registrul contabil
  • Un mobilier performant și diversificat, conduce la un număr semnificativ de clienți 
  • Dacă deții mobilierul de salon pe care ți l-am propus, sa știi ca vei avea clienți mulțumiți care va spune despre voi și astfel va conduce la alți clienți și tot asa, ceea ce va conduce la o reputație perfecta pentru salonul tău.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu