Ingrediente:
- 1 cana și jumătate de orez pentru pilaf ( eu folosesc Deroni)
- 360 grame de ciuperci feliuțe
- 1 ardei verde
- 2 roșii
- 1 ceapa medie
- 1 morcov mic
- 3 lingurițe de bulion
- Sare
- Piper
- 1 legătură de pătrunjel verde
Mod de preparare:
- Spălați orezul în doua ape și apoi puneți-l sa fiarbă într-un litru de apa.
- Cat orezul fierbe curățați ceapa, ardeiul, morcovul și taiati-le în cubulețe mici.
- Roșiile le tăiați cât mai mici
- Când orezul a fost fiert, adăugați legumele și ciupercile pentru a se fierbe timp de 7 minute.
- După acest timp, adăugați lingurile de bulion și mai lăsați sa mai fiarbă timp de 5 minute
- Adăugați sare și piper după gust.
- Când orezul cu ciuperci și legume sau fiert, adăugați pătrunjelul tocat și mai lăsați 5 minute sa fiarbă la foc mic.
Pofta buna!
Număr porți: 6
Timp de preparare: 40 de minute
Gust: fantastic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu