Cum noua nu ne place reteta clasica de spaghete cu brânză, am reinventat rețetă.
Ingrediente:
- Un pachet de spaghete
- 2 pulpe de pui
- 1 ceapa
- 3 linguri de bulion
- 1 lingura de ulei
- 200 grame de brânză sărată
- 4 lingurițe de sare
Mod de preparare:
- Fierbeți pachetul de spaghete conform instrucțiunilor de pe spatele pachetului.
- Puneți cele două pulpe de pui la fiert in apa cu sare.
- După ce spaghetele au fost fierte, puneti-le într-o strecurătoare pentru a se scurge apa in care au fiert și a le spala in doua ape.
- Scoateți pulpele de pui din oala și puneti-le timp de 5 minute la răcit.
- Lăsați spaghetele la scurs și în acel timp, tăiați ceapa in cubulețe mici.
- Cum in acest moment cred că pulpele s-au răcit deja, este timpul sa tăiați carnea după pulpe într-un castron.
- După ce ați curățat ceapa și carnea după pulpele de pui, puneti-le la calit într-o oală suficient de încăpătoare
- După ce s-au calit ceapa și carnea, puneți 1 litru de apa in oala și lăsați să fiarbă timp de 5 minute
- După cele 5 minute, adăugați spaghetele fierte și cele 3 linguri de bulion
- Lăsați să fiarbă timp de 15 minute la foc mic, adăugând la minutul 7 lingurile de sare.
- După ce au fiert spaghetele, opriți focul și răzuiți branza sărată deasupra mâncării.
- Puneți timp de 10 minute la răcit după care le puteți savura.
Timp de preparare: 45 de minute
Gust: minunat
Porții: 6.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu