1 sept. 2017

Mașinuța perfectă a băiețelul meu

Asa cum v-am spus în postările anterioare, sunt mămica a doi copii drăgălași, dar "teroriști" cum le zicem noi. Am un băiețel de aproape 3 ani și doua luni, iar fetita este mai mica, făcând pe 15 luna aceasta 5 luni.
Unul dintre prenume ale băiețelului meu este Alexandru iar pe data de 30 august a fost ziua lui.
De când s-a născut pitica noastră, Alex a început sa fie foarte răsfățat, primind câte o mașină de jucărie pe săptămână din partea noastră.
Cred ca nici noi nu ii mai știm numărul exact de mașinuțe, dar tot ce putem sa spunem este ca aproape tot timpul stau împrăștiate prin camera lui și inevitabil mami este cea care își rupe picioarele de fiecare data când se apuca de făcut curat ( însă deh... Nu pot sa zic nimic ca orice ar fii ei doi sunt comorile noastre, nu?)
Hei bine, asa cum va spuneam mai sus, băiețelul nostru primește foarte multe mașinuțe atât de la noi cât și de la bunici, dar cum era de așteptat se plictisește repede, mai exact se joaca pe moment cu aceea mașinuță și deja a doua zi sta aruncata pe podeaua camerei.
Astfel ne trezim pe data de 29 august în situația în care sa nu știm exact ce mașinuță sa ii mai cumpărăm ținând cont ca are deja toate națiile de mașinuțe.
Din fericire, salvarea noastră a venit de la un vecin cu care ne înțelegem noi foarte bine, povestindu-ne ca el a cumpărat pentru băiețelul lui de doi ani și jumătate o mașinuța Ben10 care se aprinde, canta și se rotește la 360 de grade.

Prețul acestei mașinuțe ni s-a părut unul acceptabil pentru bugetul nostru, 45 de lei fiind achiziționată de la un magazin de jucării din mall-ul din apropierea domiciliului nostru.
Cum va dati seama, am și trimis pe soț după ea, iar fericirea de pe fata băiatului nostru este una de neuitat.
Mașinuță este prevăzută cu o telecomanda care ii controlează mișcările în fata și în spate precum și faptul ca face rotile din față sa se învârtă la 360 de grade.
Se pare ca a trecut testul fiului meu, ca de când a primit-o doarme cu ea în brațe, nu o mai găsesc împrăștiata cu restul de mașinuțe prin casa, iar ieri de la ora 8 dimineața și pana la ora 13 a mers continuu mașinuța, ca sa fac o paranteza deja știm, atât eu cât și Larisa (fetița mea) melodia care se aude pe fundal din mașinuță. "One, two, three... Left, right... Go!"
Telecomanda mașinuței funcționează cu două baterii alcaline AA- R6- 1,5 volți, iar mașinuța este prevăzută cu un încărcător electric pentru alimentarea la priză, ceea ce ii oferă în momentul încărcării complete un volum ridicat al melodiei precum și o intensitate maxima a luminilor din interiorul mașinuței.
Cum va dați seama,  noi ca părinți ai copiilor noștri suntem bucuroși ca ii putem oferi strictul necesar celor mici și ca sunt fericiți.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu