27 sept. 2017

O omleta completa și sățioasa pentru micul dejun

Dragele mele, dacă și voi treceți prin aceeași dilema pe care o am în fiecare zi când este vorba de servirea micului dejun în familie, vreau sa va prezint omleta mea completa care ma salvează de fiecare dată.
Ingrediente:
- 6 oua
- 2 roșii
- 3 felii de șuncă
- O ceapa mare
- 50 grame de unt de casă
- Sare
- Piper

Mod de preparare:

  1. Spargeți oualele într-un castron și le bateți în timp ce adăugați sarea și piperul după gust.
  2. Într-o tigaie încinsă adăugați untul pentru a se topi.
  3. După ce untul s-a topit, adăugați ceapa tăiată mărunt pentru a se căli ( trebuie sa prindă o culoare gălbuie) 
  4. După ce ceapa a fost călită,  adăugăm șuncă tăiată în cubulețe mici pentru a se înăbuși puțin 
  5. După vreo trei minute adaugati și roșiile tăiate în cubulețe mici și lăsați la călit timp de 3 minute 
  6. După ce au trecut cele trei minute adaugati oualele bătute bine și amestecați totul cu o lingura pana ce vor capătă următoarea formă 
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu