Ingrediente:
- 6 oua
- 2 roșii
- 3 felii de șuncă
- O ceapa mare
- 50 grame de unt de casă
- Sare
- Piper
Mod de preparare:
- Spargeți oualele într-un castron și le bateți în timp ce adăugați sarea și piperul după gust.
- Într-o tigaie încinsă adăugați untul pentru a se topi.
- După ce untul s-a topit, adăugați ceapa tăiată mărunt pentru a se căli ( trebuie sa prindă o culoare gălbuie)
- După ce ceapa a fost călită, adăugăm șuncă tăiată în cubulețe mici pentru a se înăbuși puțin
- După vreo trei minute adaugati și roșiile tăiate în cubulețe mici și lăsați la călit timp de 3 minute
- După ce au trecut cele trei minute adaugati oualele bătute bine și amestecați totul cu o lingura pana ce vor capătă următoarea formă
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu