Ingrediente:
- 1 ceapa medie
- 500 grame de pipote și inimioare de pui
- 3 linguri de bulion
- Sare
- Piper
- Ulei
- 1 litru de apă
- Opțional: verdeață pentru aspect
Mod de preparare:
- Spălam bine pipotele și inimioare, curatandu-le de piele.
- Curățăm ceapa și o tăiem în cubulețe mici.
- Într-o tigaie mai maricica, punem puțin ulei pentru a se încinge.
- Adăugăm ceapa pentru a se cali.
- După ce ceapa a fost călită, punem pipotele și inimioare pentru a se înăbuși puțin.
- Adăugăm câte 2 lingurițe de sare și piper.
- După ce pipotele și inimioare s-au călit, adăugăm cele 3 linguri de bulion și apa și lăsăm întregul conținut sa fiarbă timp de 15 minute.
- La final adăugăm ( opțional) puțin pătrunjel verde pentru un aspect mai plăcut.
Numărul portii: 4
Durata: 20 minute
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu